Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen

BMS oefensessie

Tijdens een oefensessie kunnen studenten (en andere geïnteresseerden) onder begeleiding van een docent hun massage vaardigheden oefenen. De aanwezige docent zal praktische aanwijzingen geven en deelnemers waar nodig vakkundig corrigeren. Een ideale ondersteuning om goed voorbereid naar het examen toe te werken.

Het meenemen van modellen is niet toegestaan, er wordt onderling geoefend.

Deze activiteit vindt plaats op 15 januari 2022 bij IVS Opleidingen in Dordrecht (Spuiweg 105, 3311 GT). De activiteit begint om 09:30 uur wordt om 12:30 uur afgesloten.

Deelname aan deze activiteit kost € 10,00 voor BMS-leden en € 15,00 voor niet-leden.

Aanmelden voor deze activiteit kan via de groene knop onder het aanmeldingenoverzicht. Er is ruimte voor maximaal 18 deelnemers aan deze activiteit. Bij minder dan 6 deelnemers behoudt de Belangenvereniging BMS zich het recht voor deze activiteit te annuleren. Afmelden voor deze activiteit kan (kostenloos) tot 09:30 uur op 10 januari 2022.