Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen

Webinar: Hoger in Google met je website!

Naar aanleiding van ons onderzoek is gebleken dat onze leden behoefte hebben aan marketing tips om je website hoger in ranking te krijgen.

Daarom verzorgen wij een gratis webinar over dit onderwerp.

Wil je weten hoe jouw website hoger in Google kan komen te staan? Tijdens deze gratis webinar vertelt Linda Krijns wat je kunt doen om dat voor elkaar te krijgen. Waar let Google op en hoe speel je daar op in? Geen technisch verhaal, maar praktische uitleg, tips en handige tools.

Linda Krijns helpt als contentmarketeer ondernemers extra zichtbaar en vindbaar te worden. Ze deelt marketingtips in de Contentdiva's podcast en op het blog op de website van haar marketingbureau: sstroop.nl

Meld je aan:

Deze activiteit vindt plaats op 20 januari 2022 bij Webinar in Webinar (N.v.t.). De activiteit begint om 19:30 uur wordt om 20:30 uur afgesloten.

Deelname aan deze activiteit is gratis.

Aanmelden voor deze activiteit kan via de groene knop onder het aanmeldingenoverzicht. Er is ruimte voor maximaal 150 deelnemers aan deze activiteit. Bij minder dan 10 deelnemers behoudt de Belangenvereniging BMS zich het recht voor deze activiteit te annuleren. Afmelden voor deze activiteit kan (kostenloos) tot 19:30 uur op 15 januari 2022.

Jurgen Teunissen 5 december 2021 Afmelden
Aline de Wit 6 december 2021 Afmelden