Activiteiten

De BMS organiseert regelmatig activiteiten. Deze variëren van oefensessies gericht op studenten tot lezingen en/of workshops over interessante en actuele onderwerpen in ons vakgebied. Hoewel meestal toegankelijk voor iedereen kunnen BMS-leden vaak gratis, of tegen een sterk gereduceerd tarief, aan deze activiteiten deelnemen.

Het aantal beschikbare plaatsen is veelal beperkt, vooraf aanmelden is derhalve verplicht.

Overzicht

In het onderstaande overzicht vindt u alle aankomende activiteiten gesorteerd op datumvolgorde.

Activiteiten
Naam Locatie Datum
Reanimatie met AED Dordrecht 26 november 2019 2/12
BMS Oefensessie Dordrecht 30 november 2019 0/20
BMS oefensessie Dordrecht 11 januari 2020 0/22
Reanimatie met AED Dordrecht 22 januari 2020 0/12
BMS oefensessie Dordrecht 8 februari 2020 0/20
BMS oefensessie Dordrecht 7 maart 2020 0/20

Klik voor meer informatie op de titel van een activiteit.