Adreswijziging

BMS-leden kunnen het onderstaande formulier gebruiken om een adreswijziging door te geven. Aanmelden als nieuw lid kan hier.

* Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief versturen wij belangrijke informatie betreft ontwikkelingen binnen de branche. Voor een optimale service is het belangrijk dat u zich aanmeldt voor deze nieuwsbrief.

E-mailregistratie

Tijdens de inventarisatie van ons ledenbestand is gebleken dat wij niet altijd beschikken over een (actueel) e-mailadres. Juist in deze snelle tijden lijkt het ons nuttig om u informatie in digitale vorm te kunnen toezenden. BMS-leden kunnen het onderstaande formulier gebruiken om een (nieuw) e-mailadres door te geven.