Lidmaatschap

Iedereen die gediplomeerd werkzaam is in de 'massagewereld' kan lid worden van de belangenvereniging. Twijfelt u over uw kwalificaties of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lidmaatschap-opties

Wkkgz
Registratie
+ € 44,00 per jaar

U kunt uw BMS-lidmaatschap dus uitbreiden met het Balens Verzekeringspakket en/of een Wkkgz-registratie.

Message-abonnement

Als u alleen lid wilt worden om ons verenigingsorgaan 'Message' 4 x per jaar te ontvangen, dan kan dit voor € 25,00. Dit type lidmaatschap is niet uit te breiden.

Omschrijving Inhoud Kosten
BMS-lidmaatschap
  • U bent standaard meeverzekerd op de collectieve ongevallenverzekering.
  • U ontvangt 4x per jaar het verenigingsorgaan Message.
  • U kunt gratis of tegen een sterk gereduceerd tarief deelnemen aan diverse activiteiten.
  • U kunt zich aansluiten bij ons massageteam.
€ 49,95
Regulier

€ 79,90
Duo
Message-abonnement
  • U ontvangt 4x per jaar het verenigingsorgaan Message.
€ 25,00

Een BMS-lidmaatschapsperiode loopt van 1 januari tot en met 31 december. Eerder lid worden is mogelijk onder de onderstaande voorwaarden:

• Bij aanmelding vóór 1 juli is de volledige jaarcontributie verschuldigd en is er geen verlengingsverplichting.
  • Bij aanmelding op of ná 1 juli is de helft van de jaarcontributie verschuldigd en is er een verlengingsverplichting van minimaal één jaar.
  • Bij aanmelding op of ná 1 november is er geen contributie meer verschuldigd voor het lopende jaar maar is er een verlengingsverplichting van minimaal één jaar.