Branche-erkende Onderneming

Om te kunnen voorzien in een kwaliteitsborging in de massage- en sportverzorgingsbranche heeft de BMS in samenwerking met diverse opleidingsinstituten een reeks kwaliteitscriteria opgesteld aan de hand waarvan 'een goede masseur' dient te werken. Heeft u een praktijk met 5 of meer medewerkers dan kunt u een branche-erkenning aanvragen voor al uw medewerkers en vestigingen.

De initiële behandeling van een erkenningsaanvraag is kostenloos. De jaarcontributie voor ondernemingen bedraagt momenteel € 150,00 (+ € 20,00 per nevenvestiging). De visitatie - een éénmalige inspectie van de werkomgeving - én een niet-aangekondigd bezoek van één van onze medewerkers op locatie kost € 150,00. Wij achten deze noodzakelijk om de kwaliteit (waar wij voor staan) te kunnen garanderen.

Bij acceptatie ontvangt u:

• een branche-erkenning van de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche voor onbepaalde tijd;
  • een vermelding op deze website als branche-erkende onderneming;
  • een klachtenbemiddelingsservice;
  • een website-badge en een fysiek muurschildje of raamsticker voor alle aangemelde vestigingen van uw onderneming;
  • 4x per jaar 2 examplaren van ons vakblad 'Messsage' voor alle aangemelde vestigingen van uw onderneming;
  • een bedrijfslidmaatschapspas voor deelname aan activiteiten en voor het gebruiken van aanbiedingen voor alle aangemelde vestigingen van uw onderneming;
  • een aankondiging als branche-erkende onderneming in ons vakblad 'Message' en de mogelijkheid om uw onderneming 'voor te stellen' middels een korte advertorial.

Erkenningen

Een overzicht van branche-erkende ondernemingen hier.

Aanvraag

Een erkenningsaanvraag kan grotendeels online/digitaal worden afgehandeld en begint met het aanmeldformulier. Dit formulier kan ook gebruikt worden om additionele vestigingen aan te melden.