Branche-erkende Onderneming

Om te kunnen voorzien in een kwaliteitsborging in de massage- en sportverzorgingsbranche heeft de BMS een reeks kwaliteitscriteria opgesteld. Heeft u een onderneming/praktijk met 5 of meer medewerkers dan kunt u een branche-erkenning aanvragen voor al uw medewerkers en vestigingen.

Kwaliteitscriteria

Onderstaande kwaliteitscriteria worden gehanteerd voor alle ondernemingen die in aanmerking willen komen voor een BMS-erkenning:

• De onderneming garandeert kwaliteit van geleverde diensten en/of producten.
  • De onderneming zet zich in om de geleverde kwaliteit te behouden en te optimaliseren.
  • De onderneming maakt gebruik van vakkundige en gekwalificeerde medewerkers.
  • De onderneming zorgt voor inzichtelijkheid voor wat betreft informatie en werkwijzen.

De initiële behandeling van een erkenningsaanvraag is kosteloos. De jaarcontributie voor ondernemingen bedraagt momenteel € 150,00 (+ € 20,00 per nevenvestiging). De visitatie - een éénmalige inspectie van de werkomgeving - én een niet-aangekondigd bezoek van één van onze medewerkers op locatie kost € 150,00. Wij achten deze noodzakelijk om de kwaliteit (waar wij voor staan) te kunnen garanderen.

Bij acceptatie ontvangt u:

• een branche-erkenning van dé Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche;
  • een vermelding op deze website als branche-erkende onderneming;
  • een klachtenbemiddelingsservice;
  • een website-badge;
  • een fysiek muurschild of raamsticker voor alle aangemelde vestigingen;
  • 4x per jaar 2 examplaren van ons vakblad 'Messsage' voor alle aangemelde vestigingen;
  • een bedrijfslidmaatschapspas als legitimatie en voor deelname aan activiteiten;
  • een aankondiging als branche-erkende onderneming in ons vakblad 'Message';
  • de mogelijkheid om jouw onderneming 'voor te stellen' middels een korte advertorial.

Erkenningen

Een overzicht van branche-erkende ondernemingen staat hier.

Erkenningsaanvraag

Om in aanmerking te komen voor hét keurmerk van de belangenvereniging BMS dient de erkenning grotendeels online/digitaal te worden aangevraagd. Het aanmeldformulier kan ook gebruikt worden om additionele vestigingen aan te melden.