Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche

Wij zij op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v)

Office 365 kent geen geheimen voor je en je bent handig met social media. Liefst heb je ervaring met bedrijfspromotie op o.a. Facebook. Beheers je daarnaast het Nederlands goed én houd je wel van een spontane of creatieve inval, dan pas je waarschijnlijk heel goed in ons team. Dat team werkt voor IVS Opleidingen in Dordrecht en voor de Belangenvereniging BMS. Wij zoeken namelijk een:

Administratief medewerker voor 21 uur

We zoeken echt iemand die van aanpakken weet, die initiatief durft te nemen en zelfstandig en klantgericht kan werken. Dat vragen we niet zomaar, want je belangrijkste taak is het onderhouden en uitbouwen van onze belangenvereniging. Dit houdt onder andere in dat je:

  • telefonisch en/of via de mail vragen beantwoordt;
  • de volledige ledenadministratie actueel houdt;
  • nieuwe adverteerders benadert;
  • contact zoekt met branche-erkende opleidingsinstituten om samen te werken.

Daarnaast geven wij een vakblad uit dat door jou (in samenwerking met onze schrijvers) vormgegeven moet worden. Tevens zal het verzorgen van de acquisitie één van je taken zijn.

Deze functie is beslist niet saai of eentonig en wij verwachten dan ook spontane initiatieven. Ons team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers/docenten in de para- en perimedische branche. Op de administratie zijn wij wisselend met 2 tot 5 medewerkers. Ben je benieuwd wat we doen, kijk dan op ivsopleidingen.nl en op bms-belangenvereniging.nl.

Wij bieden per direct een baan van 21 uur. Het arbeidscontract loopt tot en met 31 december 2018. Hierna praten we graag met je over een vervolgcontract en bestaat de mogelijkheid om je uren en werkzaamheden uit te breiden. Het salaris zullen wij tijdens het sollicitatiegesprek bespreken maar is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Sollicitaties (inclusief cv) kan je per e-mail richten aan: Ad Scheepbouwer via .

Je kunt solliciteren tot 10 augustus a.s. Hierna maken wij een selectie uit de binnengekomen reacties en zal je snel bericht van ons ontvangen.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren