Winkel

Via deze pagina kunnen artikelen besteld worden die gerelateerd zijn aan de Belangenvereniging BMS. Op dit moment is dat alleen nog de 'Klacht?' Wkkgz-flyer.

'Klacht?' Wkkgz-Flyer (10)

In deze flyer staat informatie voor cliënten over hoe er wordt omgegaan met een klacht via de Wkkgz. U kunt deze meegeven of op een duidelijke plek in uw praktijk plaatsen. De flyer wordt per 10 exemplaren geleverd.

Aantal: 10

Verzendkosten: € 1,95

BMS-lidmaatschapsschild

Een herkenbaar BMS-lidmaatschapsschild voor aan de muur of bij de voordeur van uw praktijk. Inclusief afstandshouders. Ontvang € 5,00 retour met onze Social Media aanbieding. Let op! Een 2020-lidmaatschap is vereist voor verzending.

Formaat: 3x185x110 mm

Verzendkosten: € 0,00