Kwaliteitskeurmerk

Een belangrijk doel van onze belangenvereniging is het op peil houden en verbeteren van de kwaliteit van de massage- en sportverzorgingsbranche. Zeker nu het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de controle op en de erkenning van alle exameninstanties en vrije beroepen heeft losgelaten, is het van het grootste belang dat wij als branchevertegenwoordiger aangeven aan welke kwaliteitseisen een onderneming, opleiding en afgestudeerde masseur dient te voldoen. Derhalve hebben wij een erkenningsreglement opgesteld voor ondernemingen (MKB) en opleidingsinstituten.

Erkend worden door de branche, dat geeft een goed en veilig gevoel! Overtuigd van de kwaliteit van jouw onderneming of opleidingsinstituut? Vraag dan onze branche-erkenning aan en laat zien dat cliƫnten en/of studenten bij jou aan het juiste adres zijn!

Meer informatie vind je bij 'Ondernemer' en 'Opleider'.