Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

Snijzaal

Tijdens deze workshop in de snijzaal van het Erasmus MC worden er met behulp van - voor wetenschap ter beschikking gestelde lichamen - demonstraties gegeven met uitleg over de anatomie en fysiologie.

Deze workshop is uitermate geschikt voor studenten aan onze opleidingen. Het zal een interactieve bijeenkomst worden zodat het stellen van vragen en het palperen van de geprepareerde lichamen een belangrijk deel van de bijeenkomst zal zijn.

Dit is een geweldige ervaring om een keer meegemaakt te hebben en .....wanneer krijg je de kans om hier aan deel te nemen?

Waar, wanneer en wat kost het?

Deze activiteit vindt plaats op 13-04-2024 bij Erasmus MC in Rotterdam (Doctor Molewaterplein 50-60, 3015 GE). De activiteit begint om 10:00 uur en wordt om 12:30 uur afgesloten.

Kosten

Deelname aan deze activiteit kost € 65,00 voor BMS-leden en € 85,00 voor niet-leden.

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteit kan via de onderstaande knop. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers aan deze activiteit. Bij minder dan 10 deelnemers behoudt de Belangenvereniging BMS zich het recht voor deze activiteit te annuleren.

Afmelden

Afmelden voor deze activiteit kan (kostenloos) tot 10:00 uur op 03-04-2024.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren