Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Ayurvedische massage > Limburg > Gennep

Op zoek naar een ayurvedische masseur in Gennep (Limburg)?

Ben je op zoek naar een erkende ayurvedische masseur in Gennep (Limburg)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen ayurvedische masseurs in Gennep (Limburg) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot ayurvedische masseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. ayurvedische masseurs van de Belangenvereniging BMS.

Gezondheidspraktijk Derks

Adres:Hoekweg 138
6591 XN Gennep

Telefoon:06-50486234

Website:http://www.gezondheidspraktijkderks.nl/

Massage
Ayurvedische massage
Reiki behandeling
Stoelmassage
Thaise massage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Wellnessmassage

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren