Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Gids: Ayurvedische massage > Gelderland

Op zoek naar een ayurvedische masseur in Gelderland?

Ben je op zoek naar een erkende ayurvedische masseur in Gelderland? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen ayurvedische masseurs in Gelderland hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot ayurvedische masseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. ayurvedische masseurs van de Belangenvereniging BMS.

Klik onderstaand op een plaatsnaam.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren