Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Gids: Balinese massage > Zuid-Holland

Op zoek naar een Balinese masseur in Zuid-Holland?

Ben je op zoek naar een erkende Balinese masseur in Zuid-Holland? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen Balinese masseurs in Zuid-Holland hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot Balinese masseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. Balinese masseurs van de Belangenvereniging BMS.

Klik onderstaand op een plaatsnaam.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren