Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Klassieke massage > Gelderland > Nijmegen

Op zoek naar een klassiek masseur in Nijmegen (Gelderland)?

Ben je op zoek naar een erkende klassiek masseur in Nijmegen (Gelderland)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen klassieke masseurs in Nijmegen (Gelderland) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot klassiek masseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. klassieke masseurs van de Belangenvereniging BMS.

Massage On Wheels, Ellen de Weerdt

Adres:Sneeuwbalstraat 19
6543 TN Nijmegen

Telefoon:06-33501905

Website:https://www.massageonwheels.nu

Shiatsu therapie
Sportmassage
Massage
Klassieke massage
Triggerpointtherapie

Praktijk Puur Jorieke, J. Verbeet

Adres:Gabriel Garcia Marquezstraat 6
6515 ZK Nijmegen

Telefoon:06-82452358

Website:https://www.praktijkpuurjorieke.nl

Klassieke massage
Zwangerschapsmassage
Ontspanningsmassage
Kindermassage
Babymassage
Massage
Bamboemassage
Tui Na massage

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren