Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Massage > Utrecht > Amersfoort

Op zoek naar een masseur in Amersfoort (Utrecht)?

Ben je op zoek naar een erkende masseur in Amersfoort (Utrecht)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen masseurs in Amersfoort (Utrecht) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot masseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. masseurs van de Belangenvereniging BMS.

Kawado Massage en Chirotherapie

Adres:Chromiumweg 161
3812 NM Amersfoort

Telefoon:06-20157437

Website:https://www.kawado.nl/

Sportmassage
Bindweefselmassage
Lymfetherapie
Triggerpointtherapie
Massage

Massage bij Paula

Adres:Gouwestraat 30
3812 KV Amersfoort

Telefoon:06-22189417

Website:-

Buikmassage
Handmassage

Massagepraktijk Darach

Adres:Albert Schweitzersingel 370
3822 BZ Amersfoort

Telefoon:06-48029359

Website:-

Massage

Massagepraktijk Y-CARE

Adres:Het Vooruitzicht 47
3823 HW Amersfoort

Telefoon:06-30120146

Website:https://massagepraktijk-y-care.nl/

Sportmassage
Lymfetherapie
Bindweefselmassage
Stoelmassage
Massage

Praktijk Malana

Adres:Ruimtevaart 54
3824 MX Amersfoort

Telefoon:06-21389702

Website:https://www.praktijkmalana.com/

Bindweefselmassage
Gezichtsmassage
Zwangerschapsmassage
Massage
Ontspanningsmassage

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren