Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Massage > Zuid-Holland > Barendrecht

Op zoek naar een masseur in Barendrecht (Zuid-Holland)?

Ben je op zoek naar een erkende masseur in Barendrecht (Zuid-Holland)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen masseurs in Barendrecht (Zuid-Holland) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot masseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. masseurs van de Belangenvereniging BMS.

Massagepraktijk Limetree

Adres:Kreeftwater 68
2993 DZ Barendrecht

Telefoon:06-13124816

Website:https://www.massagepraktijklimetree.nl

Massage
Lomi Lomi massage
Hot stone massage
Ontspanningsmassage
Triggerpointtherapie
Voetreflexologie

7 Massagepraktijk Mirjam Ramackers

Adres:Schouw 63
2991 DK Barendrecht

Telefoon:06-25154797

Website:https://www.aanraking.nu

Klassieke massage
Handmassage
Hot stone massage
Shantala massage
Massage
Ontspanningsmassage
Deep tissue massage
Zwangerschapsmassage

PBmassage

Adres:Beltmolen 30
2992 DA Barendrecht

Telefoon:06-14302647

Website:-

Sportmassage
Sporttherapie

Zonnige groet

Adres:IJmeer 9
2993 PW Barendrecht

Telefoon:06-51724529

Website:-

Lomi Lomi massage
Sportmassage

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren