Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Massage > Overijssel > Hardenberg

Op zoek naar een masseur in Hardenberg (Overijssel)?

Ben je op zoek naar een erkende masseur in Hardenberg (Overijssel)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen masseurs in Hardenberg (Overijssel) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot masseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. masseurs van de Belangenvereniging BMS.

Manuele Praktijk Open Hart

Adres:De Stuwdijk 1
7772 AW Hardenberg

Telefoon:06-23557609

Website:https://www.openhart.nl

Massage
Buikmassage
Bindweefselmassage
Massagetherapie
Zwangerschapsmassage
Lomi Lomi massage
Voetreflexologie
Medical taping
Shiatsu therapie
Triggerpointtherapie
Klankschalenmassage

Massagepraktijk Joke Ribberink

Adres:Loorlaan 22
7773 AM Hardenberg

Telefoon:06-13076963

Website:https://www.massagepraktijkjokeribberink.nl

Bindweefselmassage
Sportmassage
Triggerpointtherapie
Stoelmassage

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren