Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Massage > Zuid-Holland > Hellevoetsluis

Op zoek naar een masseur in Hellevoetsluis (Zuid-Holland)?

Ben je op zoek naar een erkende masseur in Hellevoetsluis (Zuid-Holland)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen masseurs in Hellevoetsluis (Zuid-Holland) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot masseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. masseurs van de Belangenvereniging BMS.

iustum therapie

Adres:Marter 208
3225 RK Hellevoetsluis

Telefoon:06-46753812

Website:https://www.iustumtherapie.nl

Sportmassage
Medical taping
Massagetherapie
Sporttherapie
Lymfetherapie

Massagestudio Relax-Lin

Adres:Etudestraat 28
3223 PP Hellevoetsluis

Telefoon:06-13442681

Website:Https://www.relaxlin.nl

Sportmassage
Ontspanningsmassage
Voetreflexologie
Stoelmassage

Praktijk en Cursuscentrum De Vlinder

Adres:Dag Hammarskjöldlaan 175
3223 HG Hellevoetsluis

Telefoon:085-8775149

Website:https://aanvullendegeneeswijzen.nl/

Voetreflexologie
Cranio-sacraal therapie
Metamorfosemassage
Lymfetherapie

Praktijk Sulotus, S. Coelers

Adres:Korenaar 22
3224 XE Hellevoetsluis

Telefoon:06-13436939

Website:https://www.sulotus-voetreflexmassage.nl

Bamboemassage
Hot stone massage
Metamorfosemassage
Voetreflexologie
Massage
Ontspanningsmassage

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren