Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Gids: Orthomoleculaire therapie > Noord-Brabant

Op zoek naar een orthomoleculair therapeut in Noord-Brabant?

Ben je op zoek naar een erkende orthomoleculair therapeut in Noord-Brabant? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen orthomoleculaire therapeuten in Noord-Brabant hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot orthomoleculair therapeut gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. orthomoleculaire therapeuten van de Belangenvereniging BMS.

Klik onderstaand op een plaatsnaam.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren