Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Sportmassage > Zuid-Holland > 's-Gravenhage

Op zoek naar een sportmasseur in 's-Gravenhage (Zuid-Holland)?

Ben je op zoek naar een erkende sportmasseur in 's-Gravenhage (Zuid-Holland)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen sportmasseurs in 's-Gravenhage (Zuid-Holland) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot sportmasseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. sportmasseurs van de Belangenvereniging BMS.

Leo Maas

Adres:Klaverveld 233
2492 KC Den Haag

Telefoon:06-12332938

Website:-

Sportmassage
Stoelmassage

Lilawadee massage en communicatie

Adres:Lunterenstraat (praktijk zit op de Benoordenhoutseweg 123) 125
2573 PE Den Haag

Telefoon:06-18885465

Website:https://www.lilawadee.nl

Massage
Sportmassage

Petra Wagemaker Praktijk voor Sport- & Ontspanningsmassage

Adres:Fonteinkruidstraat 14
2548 WL Den Haag

Telefoon:06-22222614

Website:-

Sportmassage

Rose Mary sport Treatment

Adres:Laan Van Wateringse Veld, 946 946
2548 CR Den Haag

Telefoon:06-38759400

Website:https://sporttreatment.nl/

Sportmassage

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren