Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Sportverzorging > Drenthe > Roden

Op zoek naar een sportverzorger in Roden (Drenthe)?

Ben je op zoek naar een erkende sportverzorger in Roden (Drenthe)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen sportverzorgers in Roden (Drenthe) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot sportverzorger gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. sportverzorgers van de Belangenvereniging BMS.

Massagepraktijk Tineke Bouwers

Adres:Drostlaan 13
9301 CC Roden

Telefoon:050-8504005

Website:https://www.massage-roden.nl

Stoelmassage
Massage bij kanker
Massagetherapie
Shiatsu therapie
Klassieke massage
Voetreflexologie
Sportmassage
Sportverzorging
Bindweefselmassage

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren