Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Triggerpointtherapie > Noord-Holland > Barsingerhorn

Op zoek naar een triggerpointtherapeut in Barsingerhorn (Noord-Holland)?

Ben je op zoek naar een erkende triggerpointtherapeut in Barsingerhorn (Noord-Holland)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen triggerpointtherpeut in Barsingerhorn (Noord-Holland) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot triggerpointtherapeut gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. triggerpointtherpeut van de Belangenvereniging BMS.

Massagepraktijk De Noordkop

Adres:Klaas Swaagweg 4
1768 AJ Barsingerhorn

Telefoon:06-10179323

Website:https://massagepraktijkdenoordkop.nl/

Wellnessmassage
Sportmassage
Triggerpointtherapie
Cupping massage
Deep tissue massage
Massage

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren