Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Tui Na massage > Noord-Brabant > Diessen

Op zoek naar een Tui Na masseur in Diessen (Noord-Brabant)?

Ben je op zoek naar een erkende Tui Na masseur in Diessen (Noord-Brabant)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen Tui Na masseurs in Diessen (Noord-Brabant) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot Tui Na masseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. Tui Na masseurs van de Belangenvereniging BMS.

Petals Massage, M. Albada Jelgersma-Goedendorp

Adres:Wellenstraat 9
5087 CH Diessen

Telefoon:06-20443735

Website:https://www.petalsmassage.nl

Bindweefselmassage
Sportmassage
Ontspanningsmassage
Zwangerschapsmassage
Indian head massage
Massage
Massagetherapie
Stoelmassage
Tui Na massage
Triggerpointtherapie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren