Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Vitaliteitscoaching > Noord-Brabant > Eersel

Op zoek naar een vitaliteitscoach in Eersel (Noord-Brabant)?

Ben je op zoek naar een erkende vitaliteitscoach in Eersel (Noord-Brabant)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen vitaliteitscoaches in Eersel (Noord-Brabant) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot vitaliteitscoach gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. vitaliteitscoaches van de Belangenvereniging BMS.

FF-Niks Coaching en Massage

Adres:Klokstaart 8
5521 WV Eersel

Telefoon:06-57323513

Website:https://www.FF-Niks.nl

Ontspanningsmassage
Massagetherapie
Vitaliteitscoaching
Sportmassage
Shiatsu therapie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren