Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Wellnessmassage > Noord-Brabant > Baarle-Nassau

Op zoek naar een wellnessmasseur in Baarle-Nassau (Noord-Brabant)?

Ben je op zoek naar een erkende wellnessmasseur in Baarle-Nassau (Noord-Brabant)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen wellnessmasseurs in Baarle-Nassau (Noord-Brabant) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot wellnessmasseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. wellnessmasseurs van de Belangenvereniging BMS.

1 Massagepraktijk Holistic-Attentio, M. de Jong-Rondeel

Adres:Huisakker 9
5111 XT Baarle-Nassau

Telefoon:06-20012798

Website:https://www.holistic-attentio.nl

Holistische massage
Bindweefselmassage
Klassieke massage
Zwangerschapsmassage
Massage
Ontspanningsmassage
Stoelmassage
Wellnessmassage
Triggerpointtherapie
Hot stone massage

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren