Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

BMS-Register

Het BMS-Register is een door de Belangenvereniging BMS ontwikkeld, doorzoekbaar overzicht van beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche. Deelnemende BMS-leden registreren zich hierin met hun kwalificaties en eventuele aanvullende specialisaties. De Belangenvereniging BMS - als brancheorganisatie - controleert daarbij de kwaliteit.

Het BMS-Register kan op 2 verschillende manier worden benaderd: via de onderstaande zoekfunctie en via een klikbare 'gids'. Beide zijn te vinden op deze pagina.

Zoekfunctie

Kies onderstaand een kwalificatie en reisafstand (straal) en vul een plaatsnaam (minimaal 3 letters) of postcode in. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

3360, Sliedrecht

Smileys

Bij elke vermelding in het BMS-Register is naast de (praktijk)naam een 'smiley' zichtbaar met daaronder (soms) een nummer. Dit is ons recensiesysteem. Door op een 'smiley' te klikken kunnen cliënten hun ervaring(en) met een behandelaar delen. De kleur en emotie van een 'smiley' is een visuele representatie van de gemiddelde score (hoe blijer hoe beter). Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een 'smiley' grijs, dan zijn er nog geen recensies.

Gids: Zwangerschapsmassage > Zuid-Holland > Dordrecht

Op zoek naar een zwangerschapsmasseur in Dordrecht (Zuid-Holland)?

Ben je op zoek naar een erkende zwangerschapsmasseur in Dordrecht (Zuid-Holland)? Dan ben je bij het BMS-Register van de Belangenvereniging BMS op het juiste adres! Alle in het BMS-Register opgenomen zwangerschapsmasseurs in Dordrecht (Zuid-Holland) hebben een door de Belangenvereniging BMS erkende opleiding tot zwangerschapsmasseur gevolgd en onderschrijven de Beroeps- en Gedragscode voor o.a. zwangerschapsmasseurs van de Belangenvereniging BMS.

Helena Massage & Reiki

Adres:Simon Vestdijk-erf 136
3315 CV Dordrecht

Telefoon:06-10287639

Website:https://helena-massage.nl

Massage
Dry needling
Reiki behandeling
Cosmetische massage
Bindweefselmassage
Cupping massage
Zwangerschapsmassage
Sportmassage
Hot stone massage

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren