Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en SportverzorgingsbrancheInloggen
 

Lid worden van de Belangenvereniging BMS

Jouw persoonlijke BMS-account

Lidmaatschapsschild

Behandelaar

Iedereen die gediplomeerd werkzaam is in de massage- en/of sportverzorgingsbranche kan lid worden van de Belangenvereniging BMS. Als branchevertegenwoordiger hebben wij in overleg met diverse partijen bepaald aan welke kwaliteitseisen een beroepsbeoefenaar dient te voldoen, zie Reglement voor Behandelaars.

Twijfel je over jouw kwalificaties of heb je een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!

Lidmaatschap

Word lid en zorg samen met ons voor de maatschappelijke erkenning van het beroep! Meer informatie over het BMS-lidmaatschap vind je hier.

Lid worden?

Profileer jezelf als BMS-behandelaar en laat je kwaliteit zien. De eerste stap op weg naar jouw lidmaatschap van dé Belangenvereniging BMS zet je via het aanmaken van een BMS-account. Dit verplicht je nog tot niets.

BMS-account

Ben je al lid? Via jouw persoonlijke BMS-account kun je zelf een heleboel zaken online regelen.

Verzekering

BMS-leden kunnen een aanvullend verzekeringspakket (met Werelddekking) afsluiten via Balens Verzekeringen. Dit pakket bestaat uit een beroeps-, bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering én juridische kosten met een eigen risico van € 0,00. De polis bij Balens geeft je volledige bescherming met ongelimiteerde juridische kosten voor de Wkkgz.

Wkkgz

De Belangenvereniging BMS is een samenwerking aangegaan met Klachtenportaal Zorg. Hierdoor kunnen BMS-leden zich - in combinatie met een Balens verzekeringspakket - laten registreren voor de Wkkgz.

Lidmaatschapsschild

Speciaal voor onze leden hebben wij een herkenbaar BMS-lidmaatschapsschild gemaakt.

Activiteiten

Wij organiseren regelmatig diverse activiteiten. Deze variëren van oefensessies gericht op studenten tot webinars en/of workshops over interessante en actuele onderwerpen in ons vakgebied.

Vraagbaak

In de vraagbaak vind je de antwoorden op een aantal vragen die vaak aan de Belangenvereniging BMS gesteld worden.

BMS-Register

Het BMS-Register is een doorzoekbaar overzicht van vakkundige en gekwalificeerde behandelaars. Registreer je als BMS-lid en laat jouw kwaliteit zien!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren